KOD - Kurse Online Davidi
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Thyej limitet!

Mëso gjuhët e huaja online

Një gjuhë e re, një dritare e re për jetën…

“KOD”-Kurse Online Davidi është një platformë e re online e mësimit të gjuhëve të huaja.

Për të realizuar një mësimdhënie efikase “KOD” – i , përveç teknologjisë, është mbështetur fort edhe tek eksperienca e mëparshme e qendrës mëmë të gjuhëve të huaja “Davidi” , e cila prej 20 vitesh ka trajnuar me shumë sukses studentë në tregun shqiptar.

Kurset e gjuhëve të huaja online “Davidi” janë të përshtatura tu përgjigjen më së miri kërkesave të cdo frekuentuesi duke filluar nga kurset e komunikimit deri tek ato përgatitore për mbrojtje gjuhe si nga Institucionet shqiptare dhe të huaja.

Mësim i personalizuar

Përmirësim i shpejt

Të mësuarit adaptiv

Certifikim i verifikuar

Mësim online

20 vite eksperiencë

Qindra studentë të trajnuar

Kurrikulë cilësore

flag-italian

ITALISHT

   • Kurse intensive me afate të shkurtra, për komunikim, arsye pune apo turizmi
   • Kurse intensive përgatitore për të mbrojtur me sukses provimin ndërkombetar PLIDA & CELI 3. (për studimet e larta në Itali)
   • Kurse intensive për infermierët ku përfshihet edhe gjuha profesionale
flag-british

ANGLISHT

    • Kurse intensive për komunikim
    • Kurse përgatitore (A1-C1)për provimet ndërkombëtare të gjuhës angleze,IELTS,TOEFl etj
flag-german

GJERMANISHT

   • Kurse intensive komunikimi
   • Kurse përgatitore (A1-B2) për provimin Goethes, Testdaf, DSH
flag-french

FRËNGJISHT

flag-spain

SPANJISHT

    • Kurse intensive komunikimi
    • Kurse përgatitore(A1-B2) për provimin DELLE (Instituti i Cervantes)
albanian-flag

SHQIP

    • Kurse të gjuhës shqipe për vendas dhe të huaj
a

DËSHMI

Mos nguroni të na kontaktoni…

message
First name

Message